Yeezy 700 – når du ikke vil gå på kompromis

Skomoden er konstant i udvikling, og det har ført til, at vi især inden for de seneste 10 år har set et utal af utroligt kreative og nytænkende designmodeller. Især sneakers er blevet populære blandt både unge og ældre inden for de seneste mange år, og derfor er det også helt naturligt, at det særligt er i sneakersmoden, at vi lige nu ser mange vilde modeller komme på markedet. Dette gælder blandt andet for det relativt nye brand Yeezy. Yeezy blev startet for få år siden af den kendte rapper Kanye West. Målet med Yeezy var at lave en unik og eksklusiv sko, og skoen blev da også hurtigt taget til sig af især unge drenge og mænd over hele verden.

 

Design der siger spar to

 

Sneakers har i mange år været et relativt afgrænset begreb, og rigtig mange forskellige sneakersmodeller ligner da også til forveksling hinanden. Dette gælder bare på ingen måde for Yeezy. Yeezy er designet til at skille sig ud – både når det kommer til skoens form, men i høj grad også når det kommer til de mange forskellige farver, som skoen kan købes i. For Yeezy er det kun fantasien, der sætter grænser, og ønsker man at investere i et par sko, som alle omkring en helt sikker vil lægge mærke til, så er de forskellige modeller fra Yeezy et godt sted at starte. Tag for eksempel et kig på de lækre Yeezy 700, som med deres futuristiske udtryk og karakteristiske form er en helt ny og innovativ sko.

 

Sko er en investering

 

Har du netop kigget nærmere på de fede Yeezy 700, så er du måske blevet en smule chokeret over prisen på disse sko. Det er ikke unormalt, at et par fede sneakers koster lige i underkanten af 1000 kroner – men med Yeezy 700 ligger prisen nærmere på det dobbelte. Det er der en god grund til. Da Kanye West i sin tid ønskede at skabe en eksklusiv sko, havde han selvfølgelig også øje for, at en eksklusiv sko bliver nødt til at koste lidt mere end et almindeligt par sneakers. Dette har dog haft den effekt, at det at købe Yeezy´s sagtens kan være en god investering.

 

Har man eksempelvis købt et par Yeezy 700, som man har været god til at vedligeholde, kan man sagtens sælge skoene videre senere – endda for rigtig mange penge. Inde på hjemmesiden hos Streetwear Evolution videresælger de second-hand sneakers, og her kan man altså sagtens støde på Yeezy 700 sko, som stadig sælges til over 4000 og 5000 kroner. Er du nysgerrig på at se nærmere på de dyre og unikke sko, så kan du med fordel tage et kig ind hos Streetwear Evolution, hvor de har et kæmpe udvalg af forskellige farver.